Walter Weghorst nieuwe hoofdtrainer v.v. Den Ham per seizoen 21/22

V.V. Den Ham is er in geslaagd binnen korte tijd een opvolger te vinden van Jurgen Kok, die aan het einde van dit seizoen de Hammer club zal verlaten. In de persoon van Walter Weghorst heeft de v.v. Den Ham een ervaren trainer gevonden die past in het profiel van de club.

Weghorst is nu nog trainer bij De Esch in Oldenzaal en was voordien actief als hoofdtrainer bij Suryoye Mediterranea, Deto, Achilles 12, KOSC , TVC ‘28 en de Tukkers. Weghorst komt bij de v.v. Den Ham op voordracht van de TC van de club en ook na een advies  uit de selectie die na een gesprek met de nieuwe trainer hebben gehad, positief waren.  Weghorst is in het bezit van Uefa Coach A.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer