Tussenstand Rondje voor je Club bij clubs in Overijssel

Nu de kantines dicht moeten blijven, lopen amateurclubs veel geld mis. Dit leidt tot grote financiële problemen. Daarom komen we in actie! Help je jouw club financieel mee? Na enkele weken ‘live’ te zijn met Rondje voor je Club is er in heel Nederland al voor bijna 200.000 gedoneert. Benieuwd hoe je club in Overijssel het doet, klik dan op deze link:

Tussenstand clubs in Overijssel

Hoe werkt de actie?
Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom komt Rondje voor je Club in actie. Nu dit in de kantine niet kan iedereen digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club! Zo kun je er samen voor zorgen dat je club niet in de problemen komt, zodat je straks weer samen kunnen genieten van het mooie spelletje voetbal.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer