Vrijwilliger Petra Krukkert in het zonnetje

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Daarom zet Sportbedrijf Almelo zich graag in om vrijwilligers van Almelose sportverenigingen in het zonnetje te zetten! Afgelopen week is Petra Krukkert, vrijwilliger bij Judo Almelo, door Petra Bruggeman van Sportbedrijf Almelo verrast met een bloemetje.

“Petra kwam bij ons als vrijwilligster omdat haar zoon destijds bij ons op Judo zat. Haar zoon is inmiddels al een aantal jaar van Judo af, maar Petra is altijd gebleven!” Aldus Loes Ritzen, voorzitter van de judo vereniging. Petra is een echte duizendpoot. De taken die zij oppakt zijn zeer gevarieerd.  Ze begon als contactouder voor de sporters én de ouders. Nu beheert ze onder andere de financiën van de Judo competitie én de parkeer potjes voor de wedstrijd judoka’s. Ook assisteert zij bij grote toernooien zoals het Internationale toernooi en het NK teams -18 jaar in de IISPA. Daarnaast helpt ze bij het in en uitschrijven van leden bij de Judobond. “Omdat Petra al deze taken met zoveel passie voor onze vereniging verricht, verdient Petra het om in het zonnetje gezet te worden!”

Om zaken met elkaar af te stemmen vinden er regelmatig overleggen en bestuursvergaderingen plaats. “Maar zonder koekje erbij, kan het overleg niet doorgaan!” Zo luidt het motto van Petra. Bij het ontvangen van de bos bloemen mochten er dus ook geen koekjes ontbreken!

Ken jij een vrijwilliger die het ook verdient om in het zonnetje gezet te worden? Geef hem of haar dan op door een mail te sturen naar Petra Bruggeman via p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer