Ron Jans en Jan Streuer blijven nog een jaar bij FC Twente

Ron Jans en Jan Streuer (op foto met algemeen directeur Paul van der Kraan) hebben er zin in en blijven in ieder geval nog een jaar bij FC Twente. Het tweetal tekent bij tot 2022. De 69-jarige Streuer beloofde bij zijn aanstelling slechts een jaar als technisch-directeur werkzaam te willen zijn in Enschede. Streuer vertelde dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij FC Twente en “dus waren we er snel uit”.

Ron Jans stak er echter anders in. Hij verklaarde bij zijn aanstelling voorlopig voor een jaar te tekenen, “want ik wil eerst weten of het mij bevalt”. Hij sprak wel zijn hoop uit dat de verbintenis langer dan een jaar zou duren. Ook Jans heeft het enorm naar zijn zin en dat was voor hem reden om snel duidelijkheid te verschaffen.

Tijdens de eerste weken bij FC Twente hadden ze maar de beschikking over een paar spelers maar binnen no time werd er een team neergezet om u tegen te zeggen met als klap op de vuurpijl de overwinning in Amsterdam op Ajax (1-2) van afgelopen zaterdag. Eerder werd al remise gespeeld tegen Feyenoord en PSV. Komende zondag speelt FC Twente thuis tegen AZ. Aanvang 20:00 uur.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer