Twee Oostelijke derby’s bij de herstart van de eredivisie volleybal bij de dames

De eredivisie volleybal bij de vrouwen wordt op 9 januari hervat. Op het programma staan twee Oostelijke derby’s. Het Ootmarsumse Set-Up’65 gaat op bezoek bij Regio Zwolle en een dag later ontvangt Eurosped in Vroomshoop het Bornse Apollo 8.

De eredivisies zowel bij de heren als bij de vrouwen worden afgewerkt volgens een halve reguliere competitie waarin de resultaten van de reeds gespeelde wedstrijden blijven bestaan. De kampioens- en degradatiepoules worden afgewerkt met een volledige competitie met uit- en thuiswedstrijden. De play-off wedstrijden om het kampioenschap is een “best-of-five”.

De clubs uit de eredivisies zijn verplicht om één dag voorafgaand aan de wedstrijd een antigeensneltest af te nemen bij zowel spelers als staf. Alleen spelers die negatief testen mogen in de wedstrijd uitkomen. De resultaten van de testen worden gedeeld met de NeVoBo.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer