4 innovaties van SKOR op een rij

Productkennis, innovatiedrang en een grenzeloze liefde voor sport: dat is waar SKOR voor staat. SKOR denkt graag mee over de toekomst. Hoe kan jou club of gemeente de beste worden in zijn soort? SKOR zet de vier nieuwste ontwikkelingen voor 2020 voor je op een rij.

1. Infill Guard
Vanaf nu is het de plicht van sportveldbeheerders om te voorkomen dat er infill in de omringende natuur terechtkomt. Er zijn al meerdere systemen op de markt. Hier voegen wij een volledig zelf ontwikkelde nieuwe oplossing aan toe: Infill Guard! Een kantopsluiting dat infill binnen de omheining houdt. Het systeem is 100% circulair en te combineren met bestaande reclamebordsystemen.

Een flexibel en circulair systeem
Het systeem monteer je tegen het hekwerk. Een flexibel rubberprofiel aan de onderkant voorkomt dat er infill onder het hek door kan gaan. Infill Guard is geschikt voor alle soorten hekwerken en te combineren met bestaande reclamebordsystemen. Het product is in verschillende hoogtes beschikbaar en is vervaardigd uit gerecycled aluminium.

Zowel het rubber als het aluminium is voor honderd procent te recyclen en weer in te zetten als grondstof. Infill Guard bestaat voor 80 procent uit gerecycled aluminium. Dit scheelt 95% energie ten opzichte van het maken van nieuw aluminium. Het nieuwe aluminium voegen we toe om het materiaal zuiver te maken en stabiel te houden. Daarnaast is het rubber vrij van PAK’s. Wanneer gewenst, nemen wij het systeem weer in en nemen we de verantwoordelijkheid over de producten en het recycleproces. Infill Guard is dus cradle-to-cradle: hier kunnen wij nieuwe doelen en dug-outs van maken!

De voordelen van Infill Guard:
– 100% circulair
– 95% energiebesparing
– Te combineren met bestaande reclamebordsystemen tot 1 meter hoogte
– Voor 80% vervaardigd uit gerecycled aluminium
– Op alle hekwerken toe te passen
– Wanneer gewenst, neemt SKOR het systeem weer in
– SKOR neemt de verantwoordelijkheid over de producten en het recycleproces

Meer weten over Infill Guard? Klik hier.

2. ComFix opklapbare netbeugel
Met een opklapbare netbeugel bevestig je het doelnet stevig aan de onderkant van een WK- of P-doel. Onze nieuwe ComFix opklapbare netbeugel is veiliger dan een traditionele netbeugel, omdat deze geen uitstekende delen bevat. Dit beperkt verwonding aan de speler die in aanraking komt met de netbeugel! Bovendien is de ComFix variant voorzien van een netborging middels een rubber strip, waardoor het net niet losschiet. Dit is zowel een duurzame als onderhoudsarme oplossing!

Referenties ComFix opklapbare netbeugel
Meerdere gemeenten maken ondertussen gebruik van deze innovatieve oplossing. Zo verzorgden we in opdracht van Sportaal (Gemeente Enschede) de inrichting van het nieuwe kunstgrasveld op Sportcampus Diekman: de thuisbasis van de jeugd en vrouwen van FC Twente. Ook voorzagen wij de trainingsvelden op het gerenoveerde trainingscomplex van RKC Waalwijk van vier vaste voetbaldoelen inclusief ComFix netbeugel!

De voordelen van de ComFix opklapbare netbeugel:
– Doorgelaste hoeken
– Geïntegreerde nethaken
– Bevat geen uitstekende delen
– Doelnet schiet niet los uit de nethaak
– 100% recyclebaar
– Fraai design
– Wordt gebruikt op het hoogste niveau, waaronder bij FC Twente en RKC Waalwijk

Interesse in de ComFix opklapbare netbeugel? Klik hier.

3. ComFix netsysteem
De koning in ons assortiment voetbaldoelen: de ComFix netbevestiging! Dit is het meest elegante systeem dat te krijgen is. Het doelnet is dankzij de rubber netborging in zijn totaliteit opgesloten dankzij het geïntegreerde netsysteem. Hierdoor schiet het doelnet nooit los uit de nethaak. De rubber netborging wordt standaard bij het voetbaldoel meegeleverd.

Referenties ComFix netsysteem
Je vindt onze ComFix verplaatsbare voetbaldoelen terug bij BVO’s als Ajax, Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente. Een pupillen- of senioren doel: dit netsysteem kan worden toegepast op alle afmetingen!

De voordelen van het ComFix netsysteem:
– Doelnet schiet niet los uit de nethaak
– Geïntegreerde nethaken
– Bevat geen uitstekende delen
– Onderhoudsvrij
– Getest onder de meest extreme omstandigheden
– Wordt gebruikt op het hoogste niveau, waaronder bij BVO’s als Ajax, Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente

Benieuwd naar ons assortiment ComFix voetbaldoelen? Klik hier.

4. Hockeydoel EHL Master
Het topmodel uit onze collectie hockeydoelen! De netbevestiging is volledig geïntegreerd in het aluminium en voorzien van een netborging middels een rubber strip, waardoor het net niet losschiet. Dit model is geschikt voor het allerhoogste hockeyniveau!

Referenties SKOR hockeydoelen
Wist je dat onze hockeydoelen worden gebruikt bij zowel de EHL (Euro Hockey League) als de Olympische Zomerspelen in Tokyo? Ook De Hoofdklasse hockey is bekend met de hockeydoelen van SKOR. De hockeyvelden van clubs als HC Bloemendaal, HC Rotterdam en SV Kampong Hockey zijn voorzien van onze doelen.

De voordelen van een Hockeydoel EHL Master:
– Doelnet schiet nooit los
– Doelnet is makkelijk vervangbaar
– Volledig gelast
– Zeer sterk
– Fraai design
– Zowel de paal als lat en slagbak zijn voorzien van geïntegreerde nethaken

Wil je meer weten over ons nieuwe EHL Master of een van onze andere hockeydoelen?

Neem contact met ons op. Mail info@skor.nl of bel +31 88 008 11 00.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer