Jeffrey de Visscher wordt hoofdtrainer bij Bon Boys

Jeffrey de Visscher wordt de nieuwe hoofdtrainer van het Haaksbergse Bon Boys. De Visscher tekent een contract voor één seizoen en is de opvolger van de vertrekkende Berthil ter Avest. Hij is nu bezig aan zijn vijfde seizoen bij het Hengelose Achilles’12. Daarnaast is Jeffrey de Visscher werkzaam bij de voetbalacademie FC Twente/Heracles Almelo waar hij verantwoordelijk is voor de groep onder de 18 jaar.

Met het binnen halen van de Visscher heeft Bon Boys opnieuw een trainer van naam weten te strikken. Net als zijn voorgangers Jeroen Kiepman en Berthil ter Avest heeft hij een voetbalverleden in het betaald voetbal met als basis FC Twente. Hij speelde ook bij Heracles Almelo, Emmen, De Graafschap, Cambuur, het Schotse Aberdeen en de amateurs van sc Genemuiden en Rohda Raalte.

Foto’s: Bon Boys

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer