SKOR nieuwe partner van Sport In Twente.nl

SKOR is een premium Nederlands sportmerk gevestigd in Almelo en is opgericht in 2001. In de eerste 17 jaar van ons bestaan, tot 2018 dus, hebben wij onder de oude naam ERMA Sport ons opgewerkt tot de absolute marktleider op het gebied van voetbaldoelen, hockeydoelen en dug-outs, die we in onze eigen fabriek produceren. Onder de nieuwe naam SKOR hebben we ons assortiment flink uitgebreid. Je kunt bij ons terecht voor trainingsmateriaal, voetballen, keepershandschoenen en teamkleding. Alle producten voldoende aan de hoogste kwaliteitseisen en worden afgestemd op de laatste stand der mode. We zijn nu een full service sportmerk voor zowel club als sporter en zijn we gespecialiseerd in alle buitensporten zoals voetbal, hockey, korfbal, honk- en softbal en meer!

Teamkleding
Een professionele uitstraling start met het dragen van mooie en kwalitatief goede teamkleding! Ben jij op zoek naar teamkleding voor jezelf, jouw voetbalteam of de hele vereniging? Geen probleem! In welke kleur jouw team of club ook speelt, SKOR biedt teamkleding met een ruime keuze in kleur. Van training- en presentatiepak tot wedstrijd- en trainingstenues, aan alles is gedacht! Het hele assortiment is door en samen met voetballers ontwikkeld. Aan ieder detail is gedacht. Benieuwd wat wij voor jou of jouw voetbalclub kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten. We vertellen je graag meer!

Infill Guard
Het is al jaren onderwerp van gesprek: infill materialen die buiten het speelveld terecht komen. Sportveldbeheerders moeten er sinds enkele maanden zorg voor dragen dat er geen infill materialen in de omringende natuur belanden. SKOR heeft daarvoor een nieuw product ontwikkeld, de Infill Guard. Infill Guard is een circulair product (dus geen afvalstroom) dat de verspreiding van microplastics tegen gaat. Daarnaast integreert het systeem perfect met allerlei reclamebordsystemen. Meer weten over de Infiil Guard? Neem contact op met een van onze specialisten. We vertellen je graag meer!

Sport in Twente.nl is een geweldig digitaal (breedte)sportplatform dat ons de mogelijkheid biedt om in contact te komen met de sportverenigingen in Twente. De energie en drive van eigenaar Brian Brokelman past heel goed bij het DNA van SKOR en daarom was het partnership snel beklonken.

SKOR
Bedrijvenpark Twente 448
7602 KM Almelo
Website: www.skor.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer