Midweekse eredivisiewedstrijd in Vroomshoop: Eurosped-Regio Zwolle Volleybal

Na de herstart in afgelopen weekend geven twee teams in de dames Eredivisie meteen vervolg aan de competitie met een midweeks duel. In Vroomshoop ontvangt Eurosped het Zwolse Djopzz Regio Zwolle Volleybal, met in de ploeg de bij Eurosped bekende mid Marianne Het Lam – Scholten (9 archief) en bij Eurosped de van Zwolle afkomstige Kirsten Spruijt.

De onderstaande stand zal duidelijk maken dat één van beide ploegen zomaar koploper voor een paar dagen kan worden in dit ultrakorte reguliere seizoen, zonder returnwedstrijden. Drie punten middels winst in een drie- of viersetter kunnen de nummer één positie waarmaken.

01. Apollo                                                          2-4

02. VC Sneek                                                     1-3

03. en 04. Sliedrecht Sport en TTP met             2-3

05. en 06. Eurosped en Regio Zwolle Volleybal 1-2

07. Set-Up ’65                                                    2-1

08. en 09. Peelpush en VCN                               0-0

10. FAST                                                             1-0

Eurosped en Regio Zwolle Volleybal hebben na de eerste wedstrijd een aantal overeenkomsten. Ze speelden thuis en wonnen van een Twentse tegenstander, allebei met 3-2. Beide teams kwamen met 1-2 achter, Eurosped zelfs met 0-2 voordat ze zich naar de winst speelden. Door de selectie van beide ploegen waaide nogal een stevige ‘wind of change’ voor wat de samenstelling betreft. En natuurlijk gaan ze in Vroomshoop en Zwolle voor een plek bij de eerste vier waardoor ze in de kampioenspoule kunnen uitkomen. Ze beginnen in Vroomshoop om 20:00 uur, de wedstrijd is weer via livestream te volgen.

Bron: vizieropvolleybal.nl

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer