Dagmar Boom terug bij Team Eurosped

Na twee seizoenen bij Team Eurosped gespeeld te hebben, besloot Dagmar Boom aan het eind van het seizoen 2019/2020 de Vroomshoopse formatie in  te ruilen voor de Duitse Bundesliga Sühl. Door persoonlijke omstandigheden keerde ze terug naar Nederland “en het was voor de hand liggend gelet op mijn ervaringen eerder dat ik opnieuw voor Team Eurosped heb gekozen”.

“De stap naar de Bundesliga heeft niet dat gebracht wat ik er vooraf van verwacht heb. Ik hoop in Vroomshoop weer dat te kunnen doen wat ik het liefst doe, namelijk volleyballen”. Coach Diane Rademaker is met de komst van Dagmar in haar nopjes. “Wij zijn  blij dat ze onze selectie komt verbreden. Na de blessure van Alaska Zwaanswijk zijn wij kwetsbaar geworden op de passer loper positie”.

Foto: Team Eurosped

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer