De dames en heren van Het Ravijn beginnen met bekerwedstrijden om de KNZB beker

Nu de regering heeft bepaald dat er weer een begin mag worden gemaakt met de topcompetities van de olympische sporten, maken Heren 1 en Dames 1 van Z&PC Het Ravijn zich ook weer voorzichtig op. Dat doen de teams volgende week met bekerwedstrijden om de KNZB beker. Zaterdagmiddag 23 januari wordt hiervoor weer voorzichtig afgetrapt. Heren 1 van Het Ravijn met de nieuwe trainer-coach Ron Loos (foto), voor de groep, speelt dan om 15:00 uur thuis tegen het Edese Polar Bears. Loos vervangt Jan Mensink die zich wegens gezondheidsredenen moet terugtrekken als trainer-coach de Nijverdallers.

De waterpolodames van Het Ravijn werken de komende weken een bekercompetitie om de KNZB beker af. De ploeg van Wicher Diallo reist voor de eerste beker ronde naar Leiden, waar zaterdag om 15:15 uur wordt gestart met de bekerwedstrijd tegen ZVL 1886. Volgende week zaterdagmiddag 30 januari spelen de waterpolodames om   15:00 uur de eerste thuiswedstrijd  in het Ravijnbad. Tegenstander zijn dan de dames van Widex/GZC-Donk.

Foto’s: Wim Beunk

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer