Arjan Hof beoogde nieuwe voorzitter CVV Achilles

Het bestuur van het Enschedese CVV Achilles is van plan Arjan Hof voor te dragen als nieuwe voorzitter en lijkt daarmee een geschikte opvolger te hebben gevonden voor Han Deuzeman. Na diverse gesprekken met potentiële kandidaten te hebben gehad is het bestuur van mening dat Arjan op dit moment dé geschikte kandidaat voor deze functie is.

Arjan Hof is voor veel leden een bekend gezicht. Zo speelde hij meerdere jaren in de jeugd van de club en heeft hij veel contacten binnen en buiten de achterban van Achilles. Daarnaast heeft Arjan op politiek vlak zijn sporen verdiend als bestuursvoorzitter van de ChristenUnie in Enschede en als lid van de Provinciale Staten in Overijssel. Gezien zijn ervaring op bestuurlijk vlak en zijn affiniteit met de clubcultuur denkt het bestuur dat het met Arjan als bestuur een versterking in huis heeft.

Arjan zal de komende periode alvast aansluiten bij bestuursvergaderingen, zodat hij een goed beeld krijgt van hoe de club ervoor staat en welke kant de club op wil. Ook zal Arjan weer lid worden van de club. Uiteraard wil Achilles leden de kans bieden kennis te kunnen maken met Arjan. Op welke manier Achilles dat gaan vormgeven is nog niet bekend.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer