Narsingh maakt op huurbasis seizoen af bij FC Twente

Luciano Narsingh draagt tot het eind van dit seizoen het shirt van FC Twente. De 30-jarige rechtsbuiten wordt gehuurd van Feyenoord. Narsingh sluit vanaf zaterdag aan bij de groep.  Luciano Narsingh: “Voor mij is dit een heel mooie overstap, ik kijk er naar uit. Ik ken trainer Ron Jans nog van mijn tijd bij Heerenveen. De gesprekken die ik met hem heb gehad gaven me heel goed gevoel en vertrouwen. Ik wil hier de komende maanden met plezier voetballen. Ik weet dat ik ervoor moet knokken en mijn niveau moet halen.”

Jan Streuer: “Na de blessure van Vaclav Cerny wilden we onze voorhoede versterken, omdat we wat ‘dun’ in de aanvallers kwamen te zitten. De komst van Luciano was een buitenkans. Hij kent Ron Jans uit zijn tijd bij sc Heerenveen en wilde graag naar FC Twente komen. Luciano kan op de vleugels aan beide kanten uit de voeten, past bij de wijze waarop we spelen en brengt ook heel veel ervaring met zich mee. We zijn heel blij dat hij direct aansluit.”

Narsingh is zondag voor de thuiswedstrijd tegen VVV al inzetbaar. Daar staat tegenover dat naast VAcla Cerny en Jayden Oosterwolde, ook Wout Brama en Tyronne Ebuehi door blessures niet inzetbaar zijn.

Foto: FC Twente Media

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer