STEVO ontvangt cheque ‘rondjevoorjeclub’

Zaterdag heeft Huub Kreuwel, als eerste ‘rondje-donateur’, de cheque van de actie ‘rondjevoorjeclub’ uitgereikt aan STEVO voorzitter Eddy Droste. Bij STEVO was de achterban van alle deelnemende verenigingen het actiefst. Er werden maar liefst 475 rondjes gegeven, goed voor 9.510 euro.
Voorzitter Eddy Droste: “Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Het is een kleine gemeenschap en ze hebben veel over voor onze vereniging. Vooral onze topsupporter Huub Kreuwel heeft iedereen geënthousiasmeerd. En toen wilde niemand achterblijven. Bijna elk lid, team of supporter heeft wel wat gegeven.”
“Het geld kan goed worden gebruikt”, vervolgt Droste: “Wij hebben een plan om hier een nieuwe accommodatie te maken. We gaan proberen het geld daarvoor te reserveren. Maar het eerste wat we gaan doen is al die donateurs natuurlijk een rondje teruggeven als het weer mag. Dat verdienen ze echt.”
Totaal haalden sporters met het digitale rondje ruim 325.000 euro voor hun clubs. De actie ‘rondjevoorjeclub’ werd in twee maanden zoveel gebruikt, dat 699 verenigingen een extraatje kregen.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer