Dennis Polman verlaat aan het eind van dit seizoen Dynamo Tubbergen

Aan het eind van het seizoen 2020-2021 scheiden de wegen tussen volleybalvereniging Dynamo Tubbergen en hoofdtrainer Dennis Polman. Na goed overleg tussen de TC en Dennis kwamen beide partijen overeen er geen derde seizoen aan toe te voegen. Het stokje zal worden overgenomen door Rob Luyrink.

Dennis kwam in het seizoen 2019-2020 bij Dynamo voor het jonge dames 1 te staan. Samen met assistent-trainer/coach Raymond Keemers liet hij het dames 1 team op een attractieve manier spelen en gaf Dynamo haar visitekaartje in menig wedstrijd af. Zowel in de beker, voor de Twente cup als in de competitie bleek Dynamo een moeilijk te nemen horde. Met hart en ziel zette hij zich dan ook onaf latend in en wilde het team naar een steeds hoger plan loodsen.

De trainersopleiding volleybaltrainer 4 hielp daar zeker aan bij en Dennis hoopt deze opleiding binnenkort dan ook met succes af te sluiten. De ultieme beloning was de promotie naar de Topdivisie. Een prachtige prestatie ook al gezien dit met veel eigen jeugd gebeurde. Dit seizoen ging hij wederom fanatiek van start samen met de nieuwe assistent-trainer/coach Rob Luyrink. Slechts één thuiswedstrijd werd er gespeeld waarna Corona definitief roet in het eten gooide voor dit seizoen. Een grote domper voor speelsters en staf. Ondanks de successen is er na evaluatie tussen de dames, de TC, Dennis en Rob in goed overleg besloten dat er geen derde seizoen komt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer