Sparta versus FC Twente een wedstrijd om snel te vergeten: 0-0

FC Twente staat na de 0-0 bij Sparta in Rotterdam nog altijd op één zege na de winterstop. Het duel tussen beide ploegen op Het Kasteel was er een om gelijk weer te vergeten: 0-0. De wedstrijd kwam voor rust maar niet los. Een schot van Thy, recht op Drommel (foto), was na 23 minuten het eerste wapenfeit. Harroui mikte na een halfuur voorlangs. FC Twente kwam in de eerste helft niet verder dan een stevige misser van Ilic, die de bal bijna het stadion uitjoeg.

Na rust hield Drommel Duarte van de 1-0 af en ook de rebound leverde niets op. Nadat Abels naast had gevuurd, hadden beide teams wel vrede met een puntendeling. Twente creëerde, afgezien van een halve kans voor Danilo (foto), hij liet de bal van zijn schoen springen, niets en ook Sparta leek het wel best te vinden.

Zondag ontvangt FC Twente sc Heerenveen, dat woensdagavond Feyenoord met een verdiende 3-0 nederlaag terugstuurde naar Rotterdam. De wedstrijd in de Grolsch Veste begint om 12:15 uur.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl