Frank van den Noort ook volgend seizoen hoofdtrainer dames Krekkers 1

Een coronajaar, geen wedstrijden en minimale trainingen dit seizoen. Mogelijk en hopelijk kan er dit seizoen nog worden getraind en enkele oefenwedstrijden worden gespeeld. Een ‘verloren’ seizoen, voor zowel de teams en staf, en dus wordt het vizier gericht op het komende seizoen.

De technische commissie heeft in de afgelopen weken vele gesprekken gevoerd en dat heeft erin geresulteerd dat de volgende trainers en staf voor komend seizoen zich verbonden hebben aan V.V. Krekkers en staan te trappelen om met de voorbereiding te beginnen.

Dames 1: De trainers en staf voor Dames 1 blijft ongewijzigd. Frank van den Noort zal zich als hoofdtrainer laten ondersteunen door Anouk v.d. Wal (assistent trainer/coach), Remco Hendriksen (assistent trainer/data-analist) en Govert Homburg (manager).

Dames 2: Dennis Funke en Annet Hoek zullen hun prille samenwerking bij Dames 2 volgend jaar voortzetten en zij gaan de dames samen trainen en coachen. Wilco Letteboer zal als assistent-trainer en data-analist de trainers bijstaan.

bron: vizieropvolleybal.nl/de Krekkers

Foto: Jan van den Noort

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer