Heracles Almelo versterkt zich met Ahmed Kutucu

Heracles Almelo en Schalke 04 hebben overeenstemming bereikt over de tijdelijke overgang van spits Ahmed Kutucu (20). De tweevoudig Turks international speelt de rest van het seizoen in het shirt van Heracles Almelo.Kutucu werd op 1 maart 2000 geboren in Gelsenkirchen. Sinds zijn elfde speelt hij bij Schalke 04, waarvoor hij in 2018 zijn officiële debuut maakte in de hoofdmacht. In totaal kwam Kutucu in 52 officiële wedstrijden in actie voor Schalke 04. Hij scoorde daarin zes keer en gaf vier assists.
Kutucu speelde in meerdere nationale jeugdelftallen van Turkije. In het najaar van 2019 debuteerde hij in de A-selectie met een overwinning op Andorra in de EK-kwalificatie. In september van het afgelopen jaar speelde Kutucu zijn tweede interland. Hij speelde in de Nations League tegen het Hongarije waar Adrian Szöke deel van uitmaakte.
Foto: nesimages.nl.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer