Jules Navis nieuwe hoofdtrainer Victoria’28

Jules Navis is per ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Victoria’28. Hij zal de huidige trainer Jeroen Kiepman opvolgen en zal zijn ingeslagen voorzetten. De 34 jarige trainer is overigens een oude bekende voor menig Victoriaan. Jules, in het dagelijkse leven werkzaam als leerkracht basisonderwijs, heeft namelijk meerdere jeugdelftallen getraind bij Victoria’28.

Als voetballer heeft Jules het eerste elftal van Sparta gehaald, dus niet raar dat hij ook daar begon als jeugdtrainer. Na zijn tijd bij Sparta heeft Victoria zich in 2010 gemeld om de JO15-1 te trainen. Gezien het succes werd daarna ook de JO17-1 en JO19-1 getraind. Met de JO17 promoveerde hij nog naar de hoofdklasse. Rond die tijd behaalde Jules ook zijn UEFA B (TC 2) diploma. Zijn stage liep hij toen bij onze toenmalige 1e elftal trainer Micheal Dikken.

Na zijn tijd als jeugdtrainer heeft Jules de overstap gemaakt naar de senioren van Sparta. Hier heeft hij Sparta 2 getraind. Na een kleine sabbatical, Jules werd voor de 2e keer vader, is het weer tijd om de voetbalschoenen op te pakken en een nieuw avontuur aan te gaan. Victoria’28 kwam dan ook precies op het goede moment.

“Ik vind het fantastisch om trainer van Victoria ’28 te mogen zijn. Ik kijk er ook erg naar uit om te beginnen. Helemaal gezien mijn verleden bij Victoria’28. Een hele gezellig en warme club waar ik met veel plezier de jeugd heb getraind. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te trainen. Maar als ik kijk naar de komende periode als trainer bij Victoria’28 is dat we een stabiel 1e elftal krijgen, waarbij ook de eigen jeugd een grote rol speelt. Een team creëren binnen de club waar men als speler graag bij wil horen of blijven. Ik kijk vooral uit naar de competitie wedstrijden. Samen op het veld laten zien waar we voor staan als club. Fantastisch!” aldus Jules.

“We zijn blij met Jules als trainer, zegt Martin Bennink, hoofd TC. We zochten als club iemand die niet alleen het tactische en technische aspect van het amateurvoetbal beheerst, maar ook op het sociale aspect richting de aankomende jeugd zijn steentje kan bijdragen. We snappen dat een jonge en onervaren trainer een risico met zich meebrengt, maar zien ook veel potentie om samen te groeien naar weer een stabiele 3e klasser”.

Victoria’28 went Jules veel succes toe.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer