Quenda Kuitert ook volgend seizoen hoofdtrainster KV Rigtersbleek

Afgelopen maandag maakte het bestuur van KV Rigtersbleek bekend dat Quenda Kuitert ook volgend seizoen aanblijft als hoofdtrainster van KV Rigtersbleek. De voormalig korfbalster van Rigtersbleek is momenteel bezig aan haar tweede seizoen bij de hoofdmacht van de Enschedese ploeg. Anderhalf jaar geleden is Quenda Kuitert begonnen bij KV Rigtersbleek, nadat ze zelf stopte met korfballen in de selectie. Kuitert heeft de afgelopen maanden de selectie fit gehouden met een alternatieve training. De ploeg is nu in afwachting van de hervatting van de veldcompetitie, die normaal eind maart zou beginnen. De zaalcompetitie is volledig afgelast, gezien de verlenging van de coronamaatregelen.

Het team van Kuitert staat momenteel op een tweede plek in de veldcompetitie, achter streekgenoot AKC uit Almelo. Met nog acht wedstrijden op de planning in de veldcompetitie is dus alles nog mogelijk. AKC staat 5 punten voor op de ploeg en beide teams ontmoeten elkaar nog twee keer. Maar of de veldcompetitie volledig wordt uitgespeeld is alles behalve zeker.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer