Trainers dames 1 DSVD stoppen aan het eind van dit seizoen

Arjan Averink (foto) en Olga Assink, trainers van het eerste damesteam van DSVD, zullen aan het eind van dit bijzondere seizoen stoppen. Door verschil van inzicht over het ambitie niveau is in goed overleg besloten om de aflopende contracten niet te verlengen.

DSVD heeft dit seizoen nog maar twee officiële wedstrijden gespeeld, trainers en spelers hopen dit seizoen nog wedstrijden te spelen en het seizoen goed met elkaar af te sluiten. De NHV heeft wel besloten om de reguliere competities niet uit te spelen, waardoor DSVD automatisch ook in het volgend seizoen op het hoogste niveau blijft uitkomen.

Zie ook: https://sportintwente.nl/2021/01/16/alternatieve-handbalcompetities-als-gevolg-van-verlengde-lockdown/

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer