Broers Thijs en Bart Oosting verlengen hun contract met drie jaar bij Apollo 8

Thijs en Bart Oosting zijn ook in de komende drie volleybalseizoenen de hoofdtrainers van de eerste damesselectie van volleybalvereniging Apollo 8 in Borne. De broers Oosting zijn als duo bezig met hun vijfde seizoen.

Apollo 8 is momenteel bezig met het derde seizoen in de eredivisie en staat op een tweede plaats met twee punten achter Sliedrecht Sport. Apollo 8 speelde wel een wedstrijd minder en kan de koppositie bij winst weer overnemen. Het team is volop in de race voor plaatsing in de kampioenspoule.

In de komende jaren bouwen we door aan ons sportieve programma, dat topsportwaardig genoemd kan worden. We zijn er trots op dat Apollo 8 één van de beste jeugdopleidingen heeft en dat wij onderdeel zijn van deze vereniging. Het zou mooi zijn als de uitzonderlijk getalenteerde meiden hun volleybalopleiding in Nederland afronden. Apollo 8 Dames 1 moet in dat opzicht een eindstation in Nederland zijn, waarna zij bij een buitenlandse club de volgende stap kunnen maken. Via deze weg hopen wij speelsters op te leiden die over enkele jaren in het Nationale team te bewonderen zijn’’, vertellen beide trainers.

Voor nu ligt de focus uiteraard op de competitie in dit bijzondere jaar. We willen zoveel mogelijk punten halen in de halve competitie. Dat zorgt voor een goede startpositie in de kampioenspoule. Het doel is duidelijk: plaatsen voor de strijd om het landskampioenschap, dat betekent eindigen bij de laatste twee teams’.

Foto: Apollo 8

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer