FC Twente verliest uit bij PSV met 3-0

FC Twente heeft zaterdag een ruime 3-0 nederlaag geleden tegen PSV. In het eerste half uur hielden beide teams elkaar goed in evenwicht, maar een geluksgoal van Malen, hij kreeg de bal via de hand van Drommel op een presteerblaadje, zorgde voor de 1-0 voorsprong voor de thuisclub. Zes minuten later was de stand al verdubbeld toen Zahavi een mooie aanval doeltreffend afrondde. Dit was tevens de ruststand.

PSV kwam goed uit de startblokken en het was opnieuw Malen die in de 57ste minuut het duel definitief besliste met een fraai schot in de rechter bovenhoek. De thuisclub nam gas terug en daardoor kreeg FC Twente toch mogelijkheden om de stand dragelijker te maken. Toen Ilic van scheidsrechter Muller een kwartier voor tijd de rode kaart kreeg was dit vuurtje snel gedoofd.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer