HHC Hardenberg verlengt contract met Vrouwen-trainer Nangila van Eyck

HHC Hardenberg en Nangila van Eyck, hoofdtrainer van HHC Vrouwen 1, verlengen het onderlinge contract met één seizoen. De 36-jarige vrouw uit Emmen werd medio 2020 aangesteld.

Van Eyck, voormalig professioneel voetballer bij onder andere ADO Den Haag, SC Heerenveen en het nationale elftal, is blij met de contractverlenging. “Natuurlijk ben ik blij dat ik heb mogen verlengen bij deze ambitieuze club. Hopelijk kunnen we het nieuwe seizoen een goed vervolg geven en ik hoop dat we stappen blijven maken om het meisjes-en vrouwenvoetbal bij HHC een stevig fundament te geven, van waaruit verder te bouwen is”, zegt Van Eyck.

Het bestuur van HHC Hardenberg is enthousiast, zo laat bestuurslid Erik Olsman weten. “We zijn trots dat Nangila ook volgend seizoen de hoofdtrainster van ons eerste vrouwenelftal is. Vanuit een goede start in de competitie met de gemotiveerde selectie zijn mooie resultaten geboekt. We hebben er veel vertrouwen in dat we dit gezamenlijk een mooi vervolg kunnen geven in het komende seizoen. Vanuit het bestuur zijn we dan ook verheugd dat we de samenwerking kunnen continueren”, reageert Olsman. HHC Hardenberg heeft ook de samenwerking met assistent-trainer Seine Hakkers verlengd met één seizoen.

Foto: ‘HHC Hardenberg/Ron Jonker’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer