CBV Binnenland te sterk voor Jolly Jumpers

Na het verlies van vorige week in Katwijk, speelde Jolly Jumpers afgelopen zaterdag thuis tegen CBV Binnenland. Jolly Jumpers speelde wat voorzichtig in het begin, begon meteen met een paar persoonlijke fouten. Hier maakte Binnenland goed gebruik van. De uitploeg vond de gaten in de Tubbergse verdediging en bij Jolly Jumpers wilde de ballen er niet in.

Al hoewel de roulatie in de verdediging goed ging, waren de roodhemden steeds één stap te laat. Bij een ervaren team als Binnenland, moet de thuisclub dat niet weggeven want dit wordt goed benut. De teams zochten de kleedkamer op met een stand van 21-40 in het voordeel van Binnenland.

De thuisclub kwam niet sterk uit de kleedkamer. Door een 0-7 run, loopt Binnenland steeds verder uit. Na de time-out van Coach Kieftenbeld werden er wel kansen gecreeërd, maar géén bal wilde erin. Dit in tegenstellling vand e gasten die maar bleven scoren. Jolly Jumpers deed alles wat ze kon om dichterbij te komen, maar de winst was door Binnenland zeker verdiend: 47-85.

Een wedstrijd waarin Jolly Jumpers zichzelf te kort deed en het te makkelijk weg gaf. Volgende week staat er om 18.00 uur een wedstrijd tegen Lekdetec uit Bemmel op het programma. Deze wedstrijd is live te volgen via facebook (Jolly Jumpers).

Foto’s: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer