Joël Amakodo verlaat om studieredenen HHC Hardenberg

Joël Amakodo vertrekt medio 2021 na vier seizoenen bij HHC Hardenberg. De middenvelder van de club gaat vanwege zijn studie verhuizen naar Amsterdam, waardoor een nieuw contract geen optie voor hem is. Het huidige contract van de 25-jarige Groninger loopt na het huidige seizoen af.

“Ik heb vier leuke jaren gehad bij de club. Er hangt altijd een nuchtere en gemoedelijke sfeer, zowel bij winst als verlies”, zegt Joël Amakodo in een reactie.

“Het is jammer dat Joël vertrekt, maar uiteraard begrijpen we zijn keuze volkomen. Hij kwam als talent binnen, maar heeft zich opgewerkt naar een speler die een basisplaats waard is. Hij heeft zijn waarde dan ook meer dan bewezen bij HHC Hardenberg”, reageert technisch manager Gert Heerkes namens de vereniging.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer