Jeugdspelers Rots en Bruns worden bij FC Twente beloond met een driejarig contract

De 19-jarige Daan Rots (foto boven) en de 18-jarige Max Bruns krijgen een langdurig contract bij FC Twente. De jeugdspelers gaan binnenkort een contract tekenen voor drie seizoenen met een optie voor nog een seizoen. Rots en Bruns zijn al geruime tijd twee vaste gezichten op het trainingsveld in de hoofdmacht van trainer Ron Jans. Het tweetal viel afgelopen zaterdag in Eindhoven nog in tegen PSV.

Foto: MVV’29

De Almeloër Bruns (foto) kan op meerdere plaatsen in de achterhoede en op het middenveld uit de voeten. Voordat hij in de opleiding bij FC Twente kwam speelde hij bij MVV’29 in Mariaparochie. De Achterhoeker speelde voor Grol en is een linksbenige aanvaller die zowel in de punt van de aanval als aan de zijkant inzetbaar is.

Eerder dit seizoen werden ook Jayden Oosterwolde, Thijs van Leeuwen, Casper Staring en Mees Hilgers al beloond met een contract en overgeheveld naar het eerste elftal van FC Twente.

Foto Rots: archief sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer