Gert en Samantha Schorn verlengen contract bij NKC’51

Trainer/coach Gert Schorn is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij korfbalvereniging NKC ’51. Samantha Schorn zal net als dit jaar trainer/coach blijven van het tweede team. Gert is op dit moment bezig met zijn derde seizoen bij de Nijverdallers en Samantha met haar tweede jaar (waarvan het eerste jaar bij de junioren), maar na een vroegtijdig afgebroken seizoen vorig jaar is er ook dit seizoen nog niet veel gekorfbald. Sinds half oktober ligt het korfbalseizoen al stil en de zaalcompetitie is geannuleerd. Het is ook nog maar de vraag of het veldseizoen, waarvan de eerste helft in het najaar grotendeels gespeeld is, nog uitgespeeld kan worden komend voorjaar.

De trainers zien voldoende uitdaging in de spelersgroep met een mix van ervaring en jong talent om de samenwerking voort te zetten. Ook de spelers, de Technische Commissie en het bestuur zijn tevreden over de samenwerking en daardoor is men overeengekomen om het contract met beide trainers met één jaar te verlengen. Daarnaast blijft ook Onno Knobbe aan als verzorger.

Foto’s: NKC’51

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer