Alsnog een bekertoernooi voor de volleybaldames

De volleybalteams uit de Eredivisie, met de Twentse ploegen van Apollo 8, Team Eurosped en Lammerink Installatiegroep Set-Up’65, gaan dit jaar toch strijden om de nationale beker. De volleybalbond NeVoBo houdt tijdens het paasweekend van 2 tot en met 5 april een toernooi met acht ploegen.

In januari werd het seizoen in de Eredivisie, het enige niveau waarop gespeeld mag worden tijdens de lockdown, al hervat en nu komt er dus ook een bekertoernooi. Talentteam Papendal en Peelpush doen niet mee. De indeling wordt gemaakt op basis van de eindstand in de reguliere competitie.

De nummer acht speelt dan tegen de nummer één, de nummer zeven tegen de nummer twee, de nummer zes tegen de nummer en de nummer vijf tegen de nummer vier. Die wedstrijden zijn op 2 april. Een dag later zijn de halve finales en op Tweede Paasdag zijn de finales op neutraal terrein. Naast de drie genoemde Twentse clubs neemt ook Regio Zwolle Volleybal deel aan het bekertoernooi.

Foto archief: sportfoto-oost/Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer