Dames Het Ravijn winnen nipt in Leiden van ZVL 1886

De waterpolodames van Het Ravijn speelden zaterdag voor de eredivisie in Leiden tegen ZVL, 5-7, volgens speelster Lotte Beunk (foto onder) een zware wedstrijd. “Het was een zware wedstrijd met weinig doelpunten. Zelf hadden we soms ook moeite met de afronding. Wel hebben we stappen laten zien als team, zo verloren we drie weken geleden nog met 18-11 van ZVL. Er is dus zeker sprake van een groei”.

Het team heeft zaterdag dus vertrouwen weten te tanken. Lieke Schokker-Klaassen (foto intro) werd in deze wedstrijd topscorer met 5 doelpunten. De andere twee doelpunten kwamen voor rekening van Noa de Vries.

ZVL 1886 – Het Ravijn: 5-7.
Periodestanden: 2-2, 0-1, 1-2, 2-2
Doelpunten Het Ravijn: Lieke Schokker 5x, Noa de Vries 2x.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer