Team Eurosped ontvangt zaterdag FAST

Na een wat mindere periode gaf de 3-0 overwinning vorige week op Lammerink Installatiegroep/Set-Up ’65 de dames van Team Eurosped weer zelfvertrouwen dat zich gisteravond direct uitbetaalde in een klinkende 3-0 overwinning tegen Laudame Financials VCN. De eerste set ging wat moeizaam (27-29) maar daarna liet Team Eurosped zien dat ze vastbesloten waren de volle winst mee te nemen naar Vroomshoop ((17-25 en 20-25). Door deze twee overwinningen zijn de dames opgeklommen naar een 4e plek in de ranking.
In dit Corona jaar is niets gewoon en dus de strijd om de landstitel ook niet. Eind februari is de laatste competitiewedstrijd voor Team Eurosped (28 februari om 15.30 uur thuis tegen Sliedrecht Sport). De eerste 4 teams in de eindranking gaan dan de strijd aan om de landstitel in de zogeheten kampioenspoule. De laatst geplaatste 5 teams spelen een volledige competitie tegen elkaar in de degradatiepoule, waaruit uiteindelijk niemand zal degraderen dit jaar. In de kampioenspoule speelt iedereen eveneens thuis èn uit tegen elkaar. Daarna maken de nummer 1 en de nummer 2 begin/midden mei uit wie zich mag kronen tot Landskampioen.

De dames van Team Eurosped spelen zaterdag a.s. thuis tegen FAST DS1. Het team uit Gennep/Sint-Anthonis bezet momenteel een 8e plek op de ranglijst en kunnen de punten dus ook goed gebruiken. Afwachten is of de dames de opgaande lijn vast kunnen houden en de punten in Vroomshoop kunnen behouden en hiermee dichter bij een plek in de Kampioenspoule kunnen komen. Team Eurosped versus FAST DS1. Zaterdag 20 februari 2021. Aanvang 15.30 uur.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl/Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer