Vriendinnen dag bij RKSV NEO

NEO organiseert op zaterdag 27 februari een vriendinnen dag! Deze dag is voor alle meiden tot en met 12 jaar, die het leuk vinden om een ochtendje te voetballen. Alle speelsters van de MO8 tot en met de MO13 van NEO mogen die dag hun vriendinnetje, buurmeisjes of nichtje meenemen om een ochtend lekker samen te voetballen. Het plezier staat voorop. De vriendinnen dag op ‘t Wooldrik begint om 9:45 en zal tot ongeveer 11:00 duren.

Tijdens de vriendinnen dag kunnen meiden op een leuke manier kennismaken met de voetbalsport en het meidenvoetbal bij NEO! Denk aan sportkleding en voetbalschoenen (eventueel sportschoenen). Na de warming-up wordt er een leuke circuittraining uitgezet en tot slot zal een echte wedstrijd om te laten zien wat er is geleerd natuurlijk niet ontbreken.

Door in deze tijd een vriendinnen dag te organiseren wil NEO ouders bewust maken van het feit dat juist nu, samen voetballen een positief effect heeft op kinderen. De meiden kunnen nieuwe vriendinnetjes leren kennen en tegelijkertijd stimuleren we ze om meer te bewegen!

Heb je geen vriendinnetje bij NEO maar wil je toch meedoen of wil uw dochter, buurmeisje of nichtje meedoen? Aanmelden is niet nodig! Iedereen is welkom, maar wees wel op tijd. Er zitten verder ook geen verplichtingen aan. Voor vragen over de vriendinnen dag kunt u contact opnemen via coordinator-m@rksvneo.nl.

En voor meer informatie over meisjes- en vrouwenvoetbal bij RKSV NEO? Kijk dan op www.rksvneo.nl!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer