Dames Het Ravijn thuis onderuit tegen UZSC

Wisten de dames van het Nijverdalse Het Ravijn vriend en vijand nog te verrassen met een uitzege bij ZVL, zaterdag was het bezoekende UZSC duidelijk een maatje te groot voor de ploeg van trainer-coach Wicher Diallo. Met maar liefst 10-21 ging de winst naar de gasten.

 

UZSC, spelend met een paar oud internationals, kwam goed uit de startblokken en na acht seconden lag de bal al achter keepster Daisy Logtens in het net. Pas in het tweede kwart kwam de thuisclub wat beter in het spel, maar toen keek het al tegen hopeloze 2-8 achterstand aan.

Bij het ingaan van het vierde en laatste kwart stond het zelfs al 6-15 voor. UZSC, dat toen wat gas terugnam, kwam geen moment in gevaar en liep zelf nog verder uit. Uiteindelijk werd het verschil elf punten. Eindstand 10-21.

Foto’s: Wim Beunk

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer