DOS’37 organiseert “De Grote Online Bingo”

Aangezien voetbal op dit moment niet mogelijk is maar DOS’37 de leden en supporters toch graag betrokken willen houden bij de vereniging organiseert de Vriezenveense zaterdag 1e klasser op vrijdagavond 5 maart a.s. een grote online bingo!

Een weekend lang rijden in een Jaguar F-Type van Munsterhuis

Een minuut lang gratis winkelen bij zowel supermarkt Mulder als de Jumbo

Een nieuwe fiets ter waarde van maar liefst € 399,- van Schipper Tweewielers

Een Smart TV van AST

Een waardebon van € 200,- te besteden bij slagerij Kenkhuis

Tassen gevuld met boodschappen van de zowel de COOP als Albert Heijn

Waardebonnen van vrijwel alle winkels en restaurants in Vriezenveen en omgeving

En er komt nog veel meer, hou daarom de komende dagen de site in de gaten voor nieuwe updates over de bingo!

De prijzen hierboven vermeld zijn slechts een klein voorproefje van alle prijzen in de online DOS bingo van vrijdag 5 maart aanstaande. Deze bingo is nu al de grootste bingo in de roemruchte historie van DOS’37 met meer dan 125!!! prijzen met een waarde variërend tussen de € 15 en € 500. Allemaal aangeboden door winkels uit Vriezenveen en omgeving. Wij als DOS zijn deze winkels ontzettend dankbaar voor deze steun.

De avond zal worden gepresenteerd door de toppresentatoren Bertran Minkjan en Martijn Roosien is te zien op ons YouTube kanaal en is zoals gezegd een avond vol entertainment. De bingoavond begint om 18:30 uur met twee bingoronden en een rad van fortuin voor de jeugd tot en met 12 jaar. Vervolgens gaan wij rond de klok van 20:00 uur verder met vier bingoronden en vier keer een rad van fortuin voor de 13+. De bingorondes betreffen ronden waarin per ronde drie grote prijzen zijn te winnen.

Na iedere bingoronde is er een rad van fortuin waar elke ronde minimaal 20 prijzen op naam worden verloot. Kortom meedoen met zowel de bingo als het rad van fortuin wordt van harte aanbevolen. Mocht je vrijdag 5 maart niet kunnen, doe dan in ieder geval mee met het rad van fortuin. Dat zorgt ervoor dat je nog steeds veel kans maakt op mooie prijzen.

Er zijn nog volop bingokaarten en kaarten voor het rad van fortuin beschikbaar maar wees er snel bij want het loopt storm. Het zou echt zonde zijn als je te laat bent en deze avond moet missen! Naast de bingokaarten kan er ook voor de inwendige mens worden gezorgd tijdens de bingoavond. Hou er rekening mee dat bij het bestellen van de bitterballen wel de regels omtrent de avondklok worden gevolgd.

De kosten voor deze avond zijn als volgt en let op er mogen meer dan één bingokaart of rad van fortuin per persoon worden afgenomen.

Kosten €

Jeugdbingo (2 rondes)

2,-

Jeugd Rad van Fortuin (1 ronde)

1,-

Bingo 13+ (4 rondes)

5,-

Rad van Fortuin 13+ (4 rondes)

10,-

Bierpakket (6 flesjes Hertog Jan)

6,-

Speciaal bierpakket

10,-

Fles wijn (rood of wit)

10,-

Kaas/worst plank (4 personen)

10,-

Bittergarnituur (25 snacks aan huis bezorgd tijdens de bingoavond)

10,-

Aanmelden kan via het volgende e-mailadres bingo@dos37.nl Wanneer je je aanmeldt doe je dit door je naam, telefoonnummer en bankrekeningnummer door te geven. Hiermee machtig je DOS’37 voor het afschrijven van je bestelling. Willen jullie bij de aanmelding even duidelijk aangeven op welke naam de rad van fortuin kaarten moeten komen. Aangezien het rad van fortuin geen nummer selecteert maar direct de naam van de prijswinnaar.

Dat er veel mensen gaan meedoen is nu al zeker, maar wij hopen op een recordaantal! Het is al eerder gezegd maar dit is nu al de grootste online bingo in de geschiedenis van DOS’37!

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer