Brahim Abchir ook volgend seizoen coach Lammerink Installatiegroep Set-Up’65

Brahim Abchir is ook volgend seizoen coach van Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 in Ootmarsum. In 2013 promoveerde het vrouwenteam onder zijn leiding van de topdivisie naar de eredivisie. In het seizoen van 2015/2016  speelden de dames de bekerfinale en de finale om de landstitel.

In 2018 verliet Abchir de club maar afgelopen jaar keerde hij toch weer terug op zijn vertrouwde plek. In dit lopende “coronaseizoen” behaalde hij met het jonge team uit acht gespeelde wedstrijden nog geen enkele overwinning en is met twee punten hekkensluiter. De NeVoBo heeft overigens wel bepaald dat er dit seizoen geen degradatie zal plaats vinden.

Foto archief: Herman Zandhuis/sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer