Michel Schoppmann opvolger Patrick te Vaarwerk bij Tornado Geesteren

Tornado heeft overeenstemming bereikt met Michel Schoppmann om zich met ingang van het komend seizoen 2021-2022 te verbinden als trainer/coach aan de 1ste selectie van Tornado Geesteren. Het bestuur en de technische commissie van Tornado zijn erg content met het soepele verloop van de gesprekken met Michel. “Al vanaf het eerste gesprek bleken we op dezelfde golflengte te zitten als het gaat om de ontwikkeling van speelsters en dat van volleybal in het bijzonder. We zijn dan ook blij dat we snel tot overeenstemming kwamen tot het sluiten van een contract. Met Michel hopen we het komende jaar jeugdig talent te integreren in de prestatielijn van Tornado.” aldus voorzitter Rene Hutten.
Michel Schoppmann  heeft als speler vele jaren ervaring met het spelen van volleybal. En sinds zijn 26e is hij al bezig met het geven van trainingen eerst aan de jeugdteams daarna aan damesteams. Hij is geen onbekende voor Tornado. In het verleden is hij 5 jaar actief geweest bij Tornado, daar heeft hij  mooie jaren gehad wat resulteerde in een kampioenschap met dames 1, Nederlands kampioen met de A-meiden en succesvolle opleidingsjaren bij de C jeugd. In zijn trainers periode heeft hij ervaring opgedaan van eerste klasse tot en met eredivisie met op elk niveau zijn eigen charme. Michel Schoppmann is de opvolger van Patrick te Vaarwerk die aan het eind van zijn vijfde seizoen in Geesteren naar Rivo Rijssen vertrekt.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer