Silvester van der Water verruilt Heracles Almelo voor Orlando City

Silvester van der Water vervolgt zijn loopbaan bij Orlando City. De 24-jarige aanvaller maakt per direct de overstap naar de club uit de Amerikaanse MLS, waar hij een contract heeft getekend voor drie seizoenen. Van der Water kijkt terug op een mooie tijd in Almelo. “Ik heb veel geleerd bij deze club”, zegt de aanvaller. “Zowel fysiek als mentaal ben ik sterker geworden. Ik ben dan ook blij dat Heracles Almelo mij de kans heeft geboden me hier verder te ontwikkelen.
”Van der Water speelde ruim 2,5 jaar bij Heracles Almelo, nadat hij in de zomer van 2018 overkwam van Almere City. Sinds zijn debuut tegen ADO Den Haag op 18 augustus van dat jaar kwam hij in 59 officiële wedstrijden in actie. Daarin scoorde Van der Water dertien keer en gaf hij acht assists.
Foto Archief: sportfoto-oost.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer