Vriezenveense jeugd vermaakt zich bij DOS’37 in de voorjaarsvakantie

Afgelopen dinsdag en donderdag kon de Vriezenveense jeugd zich tijdens de voorjaarsvakantie, uitstekend vermaken op sportpark Het Midden bij DOS’37.

FC Twente Meiden Voetbal dag

De dinsdag was er een voetbaltraining dag voor meiden tussen de 6 en 15 jaar, welke werd verzorgd door het damesteam van FC Twente o.l.v. Lotte Jansen. Een zeer geslaagde dag met 40 enthousiaste deelneemsters en 5 energieke trainsters, die de fanatieke meiden verschillende voetbalskills bijbrachten en verbeterden.

DOS’37 Voetbalclinic

Onder perfecte weersomstandigheden konden donderdag 25 februari ruim 150 kinderen genieten van een speciaal samengesteld voetbalprogramma. Na de ontvangst rond de klok van 10.00 uur werden alle kinderen ingedeeld in groepjes en gingen vol enthousiasme en onder begeleiding van de jeugdtrainers fanatiek aan de slag met de verschillende voetbal- en speloefeningen, deze waren verdeeld over 3 blokken.

Het zonnetje bleef lekker schijnen en dus gingen de trainingsjasjes al snel uit. Tussen de verschillende blokken door werd de dorst gelest met een koel bekertje ranja. Dat iedereen het naar zijn of haar zin had was goed te zien en in de wijde omgeving ook goed te horen. Rode wangen en bezwete voorhoofdjes, waren meer regel dan uitzondering.

Rond het middaguur werden de zelf meegebrachte en welverdiende boterhammen gretig opgegeten waarna de spieren even konden ontspannen tijdens een potje Bingo!

Richting het einde van de voetbal dag kwam de Jeugd Activiteitencommissie alle deelnemers verrassen met een lekker waterijsje en kon de organisatie beginnen met het laatste deel van het programma; onderlinge partijtjes. Deze doen het altijd goed bij de jeugd. Als organisatie kijkt DOS’37 terug op twee perfect verlopen dagen.

Foto’s: DOS’37

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer