FC Twente wint verdiend met 0-2 in Arnhem van Vitesse

FC Twente heeft voor het eerst sinds 9 januari weer een wedstrijd in de eredivisie gewonnen. In Arnhem versloeg de ploeg van Ron Jans na een 0-1 ruststand, Vitesse met 0-2.

FC Twente kreeg gaandeweg de eerste helft aardig greep op de thuisploeg en kwam ook tot een paar gevaarlijke aanvallen. Uit een daarvan schoof Queensy Menig op aangeven van Luciano Narsingh de bal langs Pasveer. Vitesse kwam niet verder dan een link schot van Vroegh.

Wittek voorkwam na rust de 0-2 door een kopbal van Narsingh net uit het doel te werken. Vitesse drong aan, maar speelde daarbij zo matig dat Twente daar niet van onder de indruk was. Een volley van Darfalou die over ging was het enige wapenfeit. Een counter ver in blessuretijd leverde de 0-2 op van Thijs Van Leeuwen (foto r.), die koud in het veld stond.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer