Team Eurosped verliest met 0-3 van Sliedrecht Sport en plaatst zich niet voor de kampioenspoule

De volleybaldames van Team Eurosped zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kampioenspoule. De eredivisionist uit Vroomshoop ging in eigen huis roemloos met 0-3 onderuit tegen Sliedrecht Sport. Door dit verlies plaatst Regio Zwolle zich als vierde voor de kampioenspoule.

De Zwolse volleybalsters deden gisteravond wat van ze gevraagd werd en dat was winnen. VCN werd thuis met 3-1 verslagen en dat betekende dat Regio Zwolle tot vanmiddag in de wachtkamer moest. Eurosped moest tegen Sliedrecht Sport minimaal met 3-1 winnen om Regio Zwolle van plek vier te stoten, maar slaagde niet in die opzet.

Al na drie sets was het over en uit voor de ploeg van Diane Rademaker in sporthal Het Punt in Vroomshoop. De gasten uit Zuid-Holland, die zich reeds geplaatst hadden voor de kampioenspoule, openden sterk en wonnen de eerste set met 20-25. Ook de tweede set ging met dezelfde cijfers naar Sliedrecht en daarmee was het verzet definitief gebroken bij Eurosped. De ploeg van scheidend richtte zich nog enigszins op in het derde bedrijf, maar ook die set ging uiteindelijk met 23-25 naar de bezoekers.

Naast Sliedrecht Sport en Regio Zwolle hebben zich ook het Bornse Apollo 8 en VC Sneek zich weten te plaatsen./ Voor Team Eurosped redt slechts de wedstrijden in de degradatiepoule om des Keizers baard, want de NeVoBo had vooral al besloten dat er, in verband met corona, geen enkele ploeg zou degraderen.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer