Korfbal spelochtenden in maart en april bij NKC’51

Op de zaterdagen 20 en 27 maart en 10 en 17 april organiseert NKC ’51 korfbal spelochtenden voor kinderen van 3 t/m 9 jaar, van 10.00u tot 11.30u. Deze ochtenden vinden plaats op het korfbalveld aan de Sportlaan in Nijverdal.

Je kunt op deze ochtenden spelenderwijs en geheel vrijblijvend kennismaken met korfbal. Zo ontdek jij of deze sport bij je past! Wil je meedoen? Geef je dan snel op via www.korfbalspelochtend.tk.

Hoewel er momenteel door de coronamaatregelen geen publiek is toegestaan, is er ook aan de ouders/verzorgers gedacht. Om toch mee te kunnen kijken, organiseert de supportersvereniging van NKC ’51 een livestream. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, geef dat dan van tevoren aan via jeugdcommissie@nkc51.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer