Topper in de kampioenspoule tussen Apollo 8 en Sliedrecht Sport is uitgesteld

De topper in de kampioenspoule tussen Apollo 8 en Sliedrecht Sport komende zaterdag in Borne, is uitgesteld. Vanwege een positieve test van een staflid eerder deze week in het team van de Bornse koploper is de wedstrijd verschoven naar woensdag 17 maart.

De coronatesten van de speelsters en de overige stafleden, zijn voor allen negatief uitgevallen. Om elk risico te vermijden is in overleg met de NeVoBo en Sliedrecht Sport besloten de wedstrijd te verplaatsen naar woensdag 17 maart. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Ook de ander wedstrijd, die van Regio Zwolle Volleybal zaterdag bij VC Sneek, is eveneens uitgesteld. In onderling overleg is besloten om de krachtmeting te verplaatsen om zo elk mogelijk risico op verdere verspreiding uit te sluiten. Dit treffen wordt naar alle waarschijnlijkheid ook op woensdag 17 maart ingehaald.

In de degradatiepoule speelt Team Eurosped uit Vroomshoop zondagmiddag tegen FAST. Set-Up’65 uit Ootmarsum is vrij.

Foto: Jan Bredewoud

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer