Eurosped in vijf sets langs FAST

De volleybalsters van het Vroomshoopse Eurosped hebben ook hun tweede wedstrijd in de degradatiepoule gewonnen. In Gennep werd FAST zondagmiddag in vijf sets verslagen. Ondanks dat er dit seizoen geen team degradeert, maakten beide teams er toch een mooie wedstrijd van en waren met name de eerste drie sets spannend en lieten een  minimale setwinst zien.

De dames van coach Diane Rademaker trokken de sets één en drie naar zich met de setstanden van 26-28 en 23-25. De tweede set ging naar de thuisclub met 27-25 en ook de vierde bleef in Gennep. Maar nu was het verschil groter namelijk 25-15 waardoor een beslissende vijfde set nodig was.

In deze set was Eurosped direct de bovenliggende partij, liep direct een paar punten uit en trok met 7-15 de set en de partij naar zich toe. Eurosped was de enige Twentse eredivisionist die in actie kwam. In dezelfde poule was Set-Up’65 uit Ootmarsum vrij en in de kampioenspoule is de topper tussen het Bornse Apollo 8 en Sliedrecht Sport verplaatst naar komende woensdag. De wedstrijd in Borne begint om 20:00 uur.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer