Jolly Jumpers verliest in de tweede helft van Loon Lions

Dit weekend stond er wederom een uitwedstrijd op het programma, dit keer tegen Loon Lions uit Landsmeer. Jolly Jumpers moest het doen zonder Iris Zwart die in quarantaine zit. Jolly Jumpers begon scherp aan de wedstrijd. Er werd hard verdedigd en de rebound was goed verzorgd. Ook aanvallend wisten de Jumpers elkaar goed te vinden. Het eerste kwart eindigde in een kleine voorsprong voor de de ploeg uit Tubbergen (14-16). Ook in het tweede kwart ging het gelijk op. Maar door een sterke laatste twee minuten gingen de gasten met een voorsprong van 2 punten (34-36) de rust in.
Vol zelfvertrouwen begonnen de roodhemden aan het derde kwart. Waar de schoten bij Lions in de eerste helft nog niet echt leken te vallen, was dat in het derde kwart wel het geval. Dit zorgde voor een achterstand van 9 punten na 2 minuten spelen. Aanvallend ging het bij de Tubbergse dames wat minder lopen en dit resulteerde in veel gemiste kansen. Eindstand derde kwart 57-46. Ook in het vierde kwart bleef Lions raak schieten en had Jolly Jumpers moeite om dit af te stoppen. Aanvallend bleef Jolly Jumpers knokken, maar helaas lukte het niet om het tij te keren. Jolly Jumper verliest met 80-68 van Loon Lions.
Veel tijd om te balen is er niet want aankomende woensdag, 17 maart, staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma, nu tegen Lekdetec uit Bemmel. De wedstrijd begint om 20.30 uur.