Jumping Schröder Tubbergen gaat in mei niet door

Het bestuur van Jumping Schröder Tubbergen heeft zondag besloten dat het internationaal concours niet in mei zal plaatsvinden vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus). Voorzitter van het bestuur Wim Schrödert: “Het bestuur heeft dit besloten vanwege de veiligheid voor de ruiters, maar ook voor die van onze trouwe bezoekers & vrijwilligers. Maar ook omdat wij het niet gepast vinden om nu aan onze trouwe sponsors financiële steun te vragen wanneer ze wellicht zelf alle zeilen bij moeten bijzetten tijdens deze zware tijden.”
Dit betekent helaas ook dat het Sport Gala Tubbergen en de Veulenveiling niet zullen plaatsvinden. Het bestuur sluit zeker niet uit dat er later dit jaar alsnog een concours komt. Of dit een wat kleiner event zal worden waarbij de focus ligt op de landelijke en nationale rubrieken daar gaat het bestuur zich nog over buigen zodra de gehele situatie rondom COVID-19 onder controle is.
Foto archief: (C) Kiek4Fun
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer