Proef met vijfduizend fans bij WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Letland

Bij de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Letland op zaterdag 27 maart mogen er vijfduizend toeschouwers aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. Het onderzoek bij Nederland-Letland is vooral gericht op het testbeleid en het gebruik van de nieuwe CoronaCheck-app die de overheid heeft ontwikkeld. Hiermee kunnen de bezoekers laten zien dat ze een negatief testresultaat hebben.

De fans die willen meedoen aan het onderzoek moeten een kaartje kopen. Woensdag start de verkoop. De aftrap van de wedstrijd in Amsterdam op zaterdag 27 maart is om 18.00 uur. De toeschouwers moeten er wel rekening mee moeten houden dat de avondklok dan nog steeds van kracht is.

De interland tussen Nederland en Letland in de Johan Cruijff ArenA is de tweede wedstrijd van de ploeg van bondscoach Frank de Boer in de WK-kwalificatie. Oranje begint de voorronde voor het WK 2022 in Qatar met een uitwedstrijd tegen Turkije. Dat duel staat woensdag 24 maart op het programma in Istanboel.

Foto: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer