Jolly Jumpers verliest verdiend van koploper Lekdetec

Afgelopen woensdagavond stond voor Jolly Jumpers de wedstrijd tegen koploper Lekdetec in Bemmel op het programma. Jolly Jumpers begon wat zoekende aan de wedstrijd. De basket werd moeilijk gevonden en in de defence miste men de nodige communicatie. Daarentegen wist Lekdetec het netje wel goed te vinden. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam de Tubbergse formatie terug in het spel, maar het kon nog niet opbotsen tegen de ploeg uit Bemmel. De kleedkamers wordt opgezocht met een stand van 42-27 voor de thuisploeg.

In de tweede helft deed Jolly jumpers er een tandje bij en dit was ook zeker nodig. Verdedigend werden er goede “stops” gemaakt, maar in de aanval gingen de ballen maar niet door het netje. Het lukte de gasten niet om dichterbij te komen. Tot de laatste minuut werd er gestreden, maar de wedstrijd eindigde met een verdiende 81-58 overwinning voor Lekdetec. Zondag speelt Jolly Jumpers tegen Triple Threat uit Haarlem.

Foto’s: Herman Zandhuis