Joël Beukhof tekent contract bij HHC, Justin Lambers vertrekt naar HZVV

TEC-speler Joël Beukhof maakt medio 2021 de overstap naar HHC Hardenberg. De 21-jarige speler tekende zaterdag een contract bij de Overijsselse tweede divisionist. Justin Lambers vertrekt komende zomer naar het Hoogeveense HZVV.

Beukhof is een linkervleugelverdediger die ook uit de voeten kan op het middenveld. Hij kwam drie seizoenen uit voor TEC uit Tiel, daarvoor speelde hij vier jaar in de jeugd van PEC Zwolle. In zijn jonge jaren was Beukhof lid van VV Bennekom. Hij is bij met de overstap. “Het is een mooie nieuwe stap na drie seizoenen bij TEC. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Het was een risico dat ik aangaf te stoppen zonder dat ik een nieuwe club had, maar het pakte gelukkig goed uit. Het is een uitdagende stap omhoog”, aldus het talent.

“Met de komst van Joël Beukhof is geanticipeerd op het vertrek van Justin Lambers”, zegt technisch manager Gert Heerkes van HHC Hardenberg. “Met Joël krijgen we een jonge speler die al een respectabel aantal wedstrijden heeft gespeeld in de Tweede en Derde Divisie. De meeste wedstrijden als linkerverdediger. Kenmerkende kwaliteiten zijn het fel spelen van de 1 tegen 1 duels en het opkomen om de aanval vorm te geven. Joël is een ambitieuze en gedreven speler die gaat zorgen voor een kwaliteitsimpuls binnen de huidige selectie.”

Foto: HHC Hardenberg/Ron Jonker

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer