Set-Up’65 dicht bij de eerste overwinning, maar verliest de Twentse derby alsnog

In Ootmarsum was Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65 heel dicht bij de eerste overwinning van dit seizoen. In de degradatiepoule trok het uiteindelijk nipt aan het kortste eind en ging de winst met 2-3 naar Eurosped uit Vroomshoop.

De thuisclub kwam uitstekend uit de startblokken en trok met de setstand van 25-22 de setwinst naar zich toe. Set-Up’65 kon in de tweede set de lijn helaas niet doortrekken en keek al snel tegen een 0-9 achterstand en dit kon de ploeg van Abchir Brahim niet meer goed maken: 14-25.

In de derde set was een duidelijk herstel te zien van de thuisclub en leek wel een copy van de eerste set en ging met 25-22 naar de thuisclub. Eurosped herstelde zich in de vierde set goed en wist met een 13-25 setwinst er een beslissende vijfde set uit te slepen.

In deze beslissende vijfde set waren de gasten van vanaf het begin de bovenliggende partij en kwam de ploeg van Diane Rademaker geen moment in de problemen. Met 10-15 ging de setwinst en tevens de partijwinst met 2-3 naar de ploeg uit Vroomshoop. Voor Set-Up’65 betekende dit alweer de tiende nederlaag en wacht nog altijd op de eerste volle winst.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl/Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer