Vroomshoopse Boys-talent Evan Kroek naar de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo

Een intensief en langdurig stagetraject traject ging vooraf aan de bijzondere selectie van Evan Kroek, speler van Vroomshoopse Boys JO11-1. De technisch vaardige en makkelijk scorende spits was al langer in beeld bij deze aansprekende voetbalopleiding van beide BVO’s.

De kwaliteiten van Evan zijn door meerdere gekwalificeerde trainers en scouts beoordeeld. Het Boys-talent viel in positieve zin op en dat leidde tot een eervolle selectie. De voetbalacademie oordeelde dat Evan een plek in de O12-selectie heeft verdiend ingaande het voetbalseizoen 2021-2022.

Vroomshoopse Boys is trots op Evan Kroek en wenst hem veel succes en zeker ook voetbalplezier toe bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo. De eigen jeugdopleiding van de Vroomshoopse voetbalvereniging “Gezonde Ambitie” werpt zijn vruchten af en dat is een goed teken.

Foto’s: Erwin Heuver

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer